Teljes körű keresőoptimalizálás

Lokális hírnév
Sajtóközlemények és cégismertetők minden helyi gyüjtőoldalon és fórumon
Onsite SEO
Strukturális és programozás technológiai feladatok
Konverzió növelés
A vásárlók százalékos arányának növelése a látogatók körében
Versenyképesség elemzés
A jelenlegi és potenciális versenytársak erősségeinek és gyengeségeinek felkutatása
Tartalomfejlesztés
A keresőoptimalizálás alapja a minőségi tartalom megléte és folyamatos gyártása
Linképítés
Minőségi, természetesen kiépülő linkhálózat létrehozása

Gyakori kérdések

 • Mennyi időbe telik mire több lesz a vásárlóm?

  A kezdeti látogatószám növekedés a mellék kulcsszavaknak, az úgy nevezett longtail-eknek lesz köszönhető, amikre már 2-3 hónap után előre lehet kerülni.

 • Van más lehetőségem?

  A keresőoptimalizáláson kívül a Google Ads és a Facebook fizetett hirdetéseit ajánljuk.

 • Én is tudom a keresőoptimalizálás csinálni?

  A kezdeti fejlesztési és technikai feladatok után már a tartalomfejlesztést bátran csinálhatja Ön is blogolás, PR cikkezés, vendégblogolás, vagy bármilyen minőségi tartalom gyártás keretein belül.

 • Hogyan ellenőrizhetem a keresőoptimalizálás eredményét?

  A konzultáció alkalmával biztosítani fogunk Ön számára minden eszközt, amivel bármikor ellenőrizheti az onsite vagy akár az offsite seo eredményeit is. Természetesen havonta összesített kiértékelés formájában elküldjük mi is elküldjük ezt Önnek.

Hiába rendelkezik modern és látványos weboldallal, amely képes meggyőzni a látogatót, hogy Öntől vásároljon, ha meg sem találják azt. A keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalunk a keresők organikus találati listáján minél előrébb helyezkedjen el.

Cégünk filozófiája szerint mindig az ügyfél az első, mi nem kockáztatjuk az elért helyezéseket, és nem kell félnie a Google jövőbeni algoritmus változások okozta büntetésektől, hisz kizárólag „White hat” technikákat használunk a munkáink során. A keresőoptimalizálás feladatait mind cégen belül végezzük el, és végrehajtás előtt Önnel egyeztetünk, a munka végeztével pedig írásban beszámolunk.

Keresőoptimalizálásra szakosodott kollégáink megvizsgálják a weboldalt, a programozási struktúrát, a technológiákat és a meglévő statisztikai adatokat. Az elemzést követően a kiszűrt adatokból elvégezzük az onsite seo munkálatokat. Miután a weboldal technikai javításai elkészültek, alapos kulcsszókutatás keretében megkeressük azokat az optimális kulcsszavakat, melyekre az arányokat tekintve sokan keresnek, viszont kevés a konkurencia. A fő és mellék kulcsszavak kiválasztása után megkezdődik a több hónapig tartó folyamatos tartalomfejlesztés, cikk írás.

0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Kampány méretétől függetlenül minden ügyfelünk számára a maximumot nyújtjuk!

0
éve
A SZAKMÁBAN

Dolgozzon velünk Ön is és előzze meg versenytársait!

0
PROJEKT

Bízunk benne, hogy Önt is visszatérő vásárlóink között tudhatjuk majd.

Munkafolyamatok

Elemzés és
kulcsszókutatás
Onsite seo munkálatok
Tartalomfejlesztés
Monitorozás

Kérjen ajánlatot ingyen!

Amennyiben szeretné, hogy leendő vásárlói ugyanúgy rátaláljanak honlapjára, mint ahogy Ön is rátalált a cégünkére, írjon nekünk bátran és kollégáink hamarosan visszahívják!